Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2010 14:47 - Мнение
Автор: sav11 Категория: Тя и той   
Прочетен: 496 Коментари: 1 Гласове:
0



  И понеже много се говори за съвременното общество и за това, че семейството вече не е основна клетка на държавата, искам да кажа, че това е комплексен проблем, в основата на който пак стои какво? - парите. Значи, ето как стоят нещата - поради огромната разюзданост на всички институции и отново повторение на сценария от края на 19 век, в който всички знаем за криворазбраната цивилизация, сега в наше време сме свидетели на криворазбраната демокрация и повечето видяха какво се случи, В страната ни нахлуха като побеснели свине порнографията, опиатите, алчността, злобата и ламтежът да имаш без да си положил голям труд за това или по-добре никакъв. В главата на всеки човек се върти думичката далавера. Дори и на тези, които допреди време се брояха за честни и достойни. То такива няма, защото си отидоха. Ако са останали, то те са на доизживяване. И всичко тук се прави насила. Дори и все по-често любовта и най-съкровените чувства.
Но да се върнем на семейството. Защо хората избягват да сключват брак? Отговорът е следният: Все повече момчета, които материални възможности, се стремят към това да имат все повече изживявания с красиви момичета. Нека дамите не забравят, че колкото по-богат е един мъж толкова повече жени ще има . Или той ще ги иска, или те ще го преследват. Всяко по-красивичко момиче подсъзнателно си мечтае за красивия, богат и вечно влюбен в нея принц. както вече и научо се доказа, любовта трае от седем месеца до три години максимум и това последното го водят за патология. Но тръгвайки на лов, дамите са готови ако не на всичко, то поне почти на всичко, за да запленят и омагьосат богаташа. Но по-хитрите богаташи това и чакат. Те с удоволствие преспиват с всяка поредна и ако някоя им хареса, за известно време я коткат, после когато им омръзне, им бият шута и хайде следващата. Има една тенденция - ТАРИКАТИТЕ ПРАВЯТ ДЕЦА, А БАЛЪЦИТЕ ГИ ГЛЕДАТ!!!!!!  То било много хубаво, бе!!!!
И още една причина, поради която не искат да сключват брак е, че много от дамите се женят тенденциозно, само и само да могат да вземат дял след развода. 


Тагове:   мнение,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. katistona - Това само за съвременното общество ли е присъщо?
26.05.2010 10:51
Нека се замислим за нашите пра, пра баби и дядовци! И тогава е имало богати фамилии, които са женели децата по между си! Ако някой богаташ не харесва жена си си има любовници, и тогава по-бедните моми са се опитвали да се докопат до по-заможен жених. - за това мисля, че този проблем не е на съвременното общество, просто си е така от много, много отдавна. Вярно по Живково време нещата бяха малко по-други, но пак голяма партия баха ергените и момите с апартамент, лада, образование, добра работа, ако е в чужбина още по-добре...............
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sav11
Категория: Изкуство
Прочетен: 184331
Постинги: 158
Коментари: 86
Гласове: 367
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930